Jey
is een getalenteerde jonge dame die werkzaam is in onze studio in Platja D’Aro, Spanje. Wij zijn een jaar geleden begonnen om dit grote teken talent op te leiden. Dit gebeurde in onze studio’s in NL maar ook in de studio in Platja D’Aro waar onze Nederlandse artiesten maar wat graag als gast komen werken en op deze manier hebben zij haar de fijne kneepjes van het vak geleerd. Na een jaar keihard werken en studeren is Jey uitgegroeid tot een volwaardige tattoo artieste die van alle marken thuis is. Naast het zetten van tattoos is ook het maken van muziek een grote liefde van haar zodoende word er dus vaak na het werk of in de pauzes lekker buiten voor de studio muziek gemaakt. Wil je door deze dame een tattoo laten zetten bel dan even met de studio in Platja D’Aro.

Timothy
Is een groot talent die is opgeleid in eigen huis door Jan Born, Mick Vogel en onze andere artiesten. Jan Born ziet in hem een ware opvolger en noemt hem dan ook al jaren zijn protege. Als jonge jongen groeide hij op in de tattoo wereld, zo was hij al werkzaam op 12 jarige leeftijd bij ons grootste evenement van Nederland de " Amsterdam Tattoo Convention". Hier keek hij van s' morgens vroeg tot s' avonds laat rond om te leren van lees verder...

Joey
is een jong talent met een goede babbel uit Emmeloord die bij ons is opgeleid door Yoska , Jan Born en onze andere artiesten. Joey heeft zichzelf ontwikkeld tot een allround artiest met een voorliefde voor kleuren tattoo's. Joey komt een aantal keren per jaar in Platja D'Aro werken, dus wil je weten wanneer neem dan even contact op met de studio. Check Joey zijn werk in de link Tattoo Gallery op deze site.


Tattoos van Jey


Tattoos van Timothy


Tattoos van Joey