Aan de mooie Costa Brava in de hoofdstraat van Platja D'Aro is ons 4e filiaal van onze Internationale Tattoo Studio's Pure Ink en Tattoo Studio Jan gevestigd.Deze trendy en ruim ingerichte studio voldoet aan de hoogste hygiëne eisen en onze apparatuur, de werkwijze en de studio worden met regelmaat gecontroleerd door de desbetreffende autoriteiten. Wij zijn dan ook volledig goedgekeurd en in het bezit van alle vergunningen.

Wij beschikken over een super modern computer systeem met meer dan 15.000 tattoosheets (voorbeelden) waar u onder het genot van een kop koffie op uw gemak doorheen kunt bladeren om uw juiste droom tattoo te vinden of om deze samen te stellen. Uit ons Internationale Team van gemiddeld 11 Tattoo Artiesten en 2 floormanagers zijn er altijd een paar bij Tattoo Studio Pure Ink in Platja D'Aro aanwezig, wij kunnen dan ook alle tattoo stijlen en lettertype's realiseren.
Al de artiesten staan onder supervisie van Jan Born onze oude rot uit het vak (35 jaar ervaring), deze allround tattoo artiest ziet er dan ook persoonlijk op toe dat de kwaliteit van onze tattoo's goed is. Wij streven ernaar om het je zo makkelijk mogelijk te maken en zonder lange wachttijden een mooi stukje werk op je huid te creëren. Wil je weten wie waar aanwezig is bel dan even met de desbetreffende studio om te informeren. Mocht je vragen of ideeën hebben dan staat onze floormanager in de studio altijd klaar om je te woord te staan of eventueel met een ontwerp mee te denken. Vragen kun je altijd stellen aan de floormanager in de studio of per e-mail.

Wij spreken Nederlands, Catalaans, Spaans, Engels, Frans en Duits.

Leeftijd: De minimale leeftijd om bij ons een tattoo te zetten is 16 jaar. Vanaf 16 tot 18 jaar moet je wel 1 van je ouders meenemen, hij of zij moet een geldig legitimatiebewijs meebrengen en ons toestemmingsformulier tekenen. Wij kunnen altijd weigeren om een tattoo te zetten b.v. als de plek in onze ogen niet geschikt is voor je leeftijd (gezicht, handen, nek, etc.).

Wij werken met en zonder afspraak, maar om uren wachten te voorkomen kun je beter even van te voren met de studio bellen. Een afspraak kun je altijd telefonisch of persoonlijk in de studio maken dus NIET via de e-mail a.u.b.!

© 2011: All Material, Graphics, Colored Lines, Backgrounds, and Information on this website is Copyright Protected. No part of this website may be copied, reproduced or reused without express written permission.

Tattoos van Jey


Tattoos van Timothy


Tattoos van Joey